Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2014 14:43 - Трябва ли винаги да бъдем като другите?
Автор: duhovnozdrave Категория: Други   
Прочетен: 1399 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 02.09.2015 20:07


Светът около нас всячески ще се бори да ни запази същите, защото такива са му потребни, да продължи такъв какъвто си е. А изборът, дали да бъдеш на качествено по- различната страна си остава изцяло твой. Винаги сега е момента, от който извира духовността. Днес пътя за това е пред очите ти.
/извадка от статия/

image

Чувствате конфликт между себе си и околния свят? Дразни ви любимия човек, или имате трудност да простите на родител? Желаете да сте щастливи, дори когато имате срещи носещи ви тъга? Имате нужда от подкрепа в това да се помирите с някого?  Тежи ви нещо, което сте извършили и желаете да споделите това на доверен човек?

image

Очи в очи, или виртуално, понякога можете да разчитате на едно здраво рамо! - отделете време за себе си, или го направете за някой близък, ако се нуждае от помощ - желаете да обсъдите проблем, или временна ситуация с независим източник на различен от обществено приетия възглед - да изгладите отношения с партньор, или да поговорите с духовно лице, вместо да ходите на врачка. 
- да получите време и внимание с нужната конфиденциалност, дори за споделяне на най- съкровените и тайни неща.  Понякога вътрешно нещо ни тежи и е нужно да го споделим с подходящ довереник.
Ако тези въпроси ни карат да се замислим, можем да се приветстваме с:
Добре дошли в светът на решенията! 
Изберете своят по- добър път и вървете напред!

image

Автор: Sandi Petrov
Източник



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. indiram - Здрав дух в здраво тяло!
18.09.2014 15:25
... Света около нас не се бори (? - неподходяща дума) да ни запази същите, а ни манупулира от всевъзможни посоки с цел да ни направи еднакви, т.е. стадо! Овче стадо, тъй като е доказано, че овцете вървят вкупом.
Другият момент е, че "Всичко тече и всичко се променя". Бая зор ще види въпросния свят да ни запази същите!
Духовното здраве изисква чист дух, който да обединява хората!
Пожелавам ви и физическо и духовно здраве! Бъдете здрави и живи!
цитирай
2. duhovnozdrave - . . . Света около нас не се бори (? - ...
10.08.2015 01:13
indiram написа:
... Света около нас не се бори (? - неподходяща дума) да ни запази същите, а ни манупулира от всевъзможни посоки с цел да ни направи еднакви, т.е. стадо! Овче стадо, тъй като е доказано, че овцете вървят вкупом.


В случаят тук става дума за метафора, което си прави думата напълно подходяща! Вие имате друг поглед, който не отричам, но изразената по- горе идея визира парализата, която налага обществото върху по - креативните си членове. А това със стадото има тепърва да става при идването на антихрист, когато досегашните диктатури ще се сторят на хората като упражнения по ориентиране в пионерските лагери ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: duhovnozdrave
Категория: Други
Прочетен: 80438
Постинги: 53
Коментари: 30
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930