Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2015 19:36 - Електронните окови на Последният световен ред
Автор: duhovnozdrave Категория: Други   
Прочетен: 1003 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 11.10.2015 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наближава времето, когато тоталитарната демокрация ще влезе буквално под кожата на всеки, чрез съответната технология. Библейските пророчества за числото на Звяра добиват все по-реален образ в действителността. Лекари и фармацефти в страната, към настоящят момент биват принуждавани да използват пластиката УЕК - Универсална Електронна Карта. Тя е аналог на всички документи, които се използват в ежедневието, но съдържа цялата информация в чип№. Отделно здравният министър обяви, че до края на януари в болниците и аптеките ще бъде въведен персонален пръстов идентификаторІ. Дали и електронното гласуване няма да се се окаже нечий пъклен план? И така лека полека примката на една идваща диктатура се надява върху вратовете на всички ни. Докато дойде време, когато без одобрението на чиновниците - марионетки на задграничните кукловоди, няма да можем да си купим дори пакетче сода бикарбонат. 
image   Към настоящият момент на проблемът с УЕК - чипирането в България е в ситуация, при която е почти невъзможно правно действие срещу инициативата. Причината според юристи е липсата на закон за електронното правителство у нас. В Русия лично Патриарх Кирил заяви пред руският парламент, че на граждани, които не са съгласни да предостасвят личната си информация за издаване на УЕК, трябва да бъде предложена законна алтернативаі. Редно ли е Българската Православна Църква да отреагира подобаващо и да защити това гражданско право е дискусионен въпрос, най - малкото по причина на сигурният обществен отпор, който подобно действие ще срещне в лицето на аморфната маса от родни вероотстъпници. Ще стане като тематата за бежанците, въвеждането на обучение по религия в училищата или темата за йога в матурите - куп псевдоинтелектуалци биха почесали редките си бради и заклеймили и този път пазителите на българския дух.  Как ще реагират духовниците, решават сами. Въпросът е ние, останалите трябва ли да си мълчим? Да приемем ли безропотно действията предшестващи белегът на Звяра или да отхвърлим с достойнство електронните окови на една възможна нова диктатура - решаваме сега. Изборът да дадем гласност сега на този въпрос е изцяло в нашите ръце и затваряйки този прозорец, той вече ще е направен. Затова как ще живеем занапред, зависи само от нас!
Със специални благодарности към д-р Венко Вълчев за предоставеният сигнал по темата!

Автор и колаж: Sandi Petrov

Източник
  Използвани са материали 1. http://www.rusiadnes.bg 2. http://news.ibox.bg 3. http://rusofili.bg снимка: http://cdns.yournewswire.com
 



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: duhovnozdrave
Категория: Други
Прочетен: 80516
Постинги: 53
Коментари: 30
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930